Dnes mám pro vás jednu takovou rychlovku na snídani. Určitě už jste o Mug cake slyšeli dříve a plno z vás ho jistě doma v různých variantách připravuje. Jedná se jednoduše o takový rychlokoláček z mikrovlnky, který si stačíte připravit ráno před prací nebo i s dětmi za zády. Výsledkem tak bude čerstvá a horká snídaně za pár minut.
Já mám moc ráda čokoládový nebo banánový mug cake, ale tentokrát jsem připravila ovesný s kefírem, který je krásně vláčný, ale i relativně „zdravý“, protože neobsahuje klasickou mouku. Jako sladidlo ráda používám čekankový sirup, ale můžete použít med nebo jiné oblíbené sladidlo. A zdobení – to už je zcela Vás, ale já nedám dopustit na různá ořechová másla třeba od Lifelike nebo Mixit. Když nemáte čerstvé ovoce, můžete použít jako já to lyofilizované, které je u nás doma hodně oblíbené.
dále: bílý jogurt nebo zakysaná smetana, další ovoce…
Postup: